VIP Magazin: Surorile Zaiat. Aproape gemene

Cele două surori Zaiaţ seamănă atât de mult, încât e cam greu să-ţi dai seama imediat cine e Dina şi cine e Inga. Nu sunt gemene – Dina e cu patru ani mai mare, dar se intimpla, deseori, sa fie confundate.  Chiar daca susțin ca sunt foarte diferite, ca temperament si caracter, cel putin, recunosc ca sunt la fel de apropiate ca si surorile nascute la o diferenta de citeva minute. Pina si insarcinate au ramas in acelasi timp, iar la ecografie nu le-a venit a crede cind au aflat ca ambele vor avea fetite.

Clienţii surorilor Zaiaţ sunt femei de diferite vârste, pături sociale şi profesii, însă pe toate le uneşte dragostea pentru frumos. Sunt şi vedete printre ele, dar numele lor rămâne, deocamdată, în taină. Fetele spun că dau bijuteriile doar pe mâini bune, nu oricui şi nu de dragul banilor: „La câtă muncă se depune, contează să fie purtate, păcat dacă se prăfuiesc undeva pe raft.” Acum însă viitoare mămici se  pregatesc pentru venirea pe lume a fetiţelor, care, chiar daca nu se vor naste in aceeasi zi vor fi la fel de “dependente” una de alta. Aproape surori. Aproape gemene.

vipmagazin.md

Dina e specialist în comunicare şi activează în TV, iar Inga a absolvit Facultatea de Psihologie, dar instinctele de artistă au fost mai puternice, aşa că şi-a dedicat tot timpul confecţionării bijuteriilor. Ocupaţia s-a dovedit foarte interesantă şi chiar molipsitoare, pentru că, în scurt timp, a „cucerit-o” şi pe sora ei mai mare. Au lansat brandul „Ginga” care le oferă doamnelor şi domnişoarelor care îşi doresc să fie unice mărgele, cercei, brăţări, broşe, genţi  - gata făcute sau realizate la comandă.